passievol blom

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo sa nám snažia nahovoriť časopisy

 

Možno som príliš  konzervatívna a nejdem s dobou, ale ak spomenuté články majú byť spôsob, akým sa mám riadiť a ako sa v určitých situáciách chovať, tak sa radšej zaseknem v čase.

Zobrala som do rúk klasický časopis pre ženy kde som zbadala článok AKO SI ZISKAT A UDRZAT ZENATEHO CHLAPA...  jednoducho rady pre slobodné ženy, ako majú správne loviť ženatých mužov a zároveň si ich udržať, byť neodolatelnejšie ako ich manželky. Potrebuje to ďalší komentár?

 Ďalší časopis ktorý mal zaplniť chvíľku voľného času som otvorila na stránke s rubrikou poradňa. Neznáma žena sa pýtala, čo má robiť ak miluje dvoch mužov zároveň.“Odborník“ sa jej bez okolkov opýtal, čo je na tom, ak by mala dvoch mužov naraz.

 V snahe nájsť v inom časopise inteligentnejšie články som siahla po inom, seriózne sa tváriacom časopise a našla som článok o nevere, ktorá je našou prirodzenou súčasťou a musíme ju prijať takú aká je.

Prečo je medzi nami toľko nevery, podvodov a klamstiev, keď médiá, spoločnosť, svet sa nás snaží presvedčiť, že toto je normálne a správne.

Klobúk dole pred tým, kto si zachová vlastnú tvár.


Názory | stály odkaz

Komentáre

  1. podla
    mna sa nam casopisy nesnazia nic nahovorit.casopisy sa akurat snazia,aby nam boli predane a redaktori sa akurat snazia dostat honorar.cudne je akurat to,ze pisu blbosti a ludia to kupuju.a este cudnejsie je,ze tie blbosti aj citaju.je to klasicky konzum,podobne,ako konzumujeme hamburgery,ktore su tiez plne blbosti...tym nechcem povedat,ze si hambac nikdy nedam,alebo neprecitam casak:-))
    publikované: 29.11.2011 11:10:50 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Neviem čo čítaš, ale keď otvorím časopis tak prvý článok má názov
    - Nové nálezy v stratenom chráme - a píše o objavoch archeológov... asi čítam nesprávny časopis...
    ďalší článok, iný časopis:
    - První rybáři lovili před 42 000 roky. Nebáli se plout na otevřené moře -
    No dobre, tretí časopis zase náhodný článok:
    - Audiopřepínač na dálkové ovládání -

    Asi nečítam tie správne časopisy... heh :)
    publikované: 29.11.2011 13:01:43 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ...
    Zrejme sa môj članok vyhol povodnemu zameru - len poukazat na to,ze je smutne cim a akymi nazormy su krmeni bezni citatelia.Tiez nepreferujem tieto tipy tlacovych medii,ale...
    publikované: 29.11.2011 17:22:19 | autor: passievol (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Podľa mňa ľudia
    nečítajú dostatočne, nechcú čítať, proste nemajú predstavivosť, aby sa vôbec nejaké časopisy predali, musia tam byť veľké obrázky, fotky tvárí a provokujúce a pohoršujúce veci

    AKO SI ZISKAT A UDRZAT ZENATEHO CHLAPA je názov ako vystrihnutý podľa horeuvedenej mustry (provokujúce a latentne pohoršujúce), mňa osobne by to však k čítaniu nevyprovokovalo

    mňa k čítaniu provokoval názov
    Dům spánku
    http://www.gorila.sk/product/155241

    A obsah knihy ešte predčil názov
    publikované: 29.11.2011 18:16:03 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014